دانشگاه آزاد اسلامی مرکز قرچک

جشنواره آموزش مجازی دانشگاهیان –ویژه دانشجویان –استادان و کارکنان//

فرهنگی اجتماعی . بازدید . 13:09 . ۹ تیر ۱۳۹۴ . 30 May 2017

نهاد رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و دفتر فرهنگ مرکز قرچک  هم یاد بگیر و هم هدیه بگیر تابستان پای درس اساتید (دکتر انوشه دکتر بانکی پور-حاج آقا قرائتی-استاد رحیم پور و…)دروس دانستنیهای قبل از ازدواج جریان شناسی سلفی گری اخلاق اسلامی ودهها عنوان دیگر )در سایت   www.un.nahad.ir برنامه  ریزی نموده است   .

جلسات به صورت مجازی حتی روی موبایل قابل پخش است .در یک چشم بهم زدن یکی از درسها را انتخاب وکلاس شروع می شود.با پایان هر درس سایت گواهی دوره را می دهد، وبا دریافت ۴ گواهی شما در لیست دریافت کنندگان (تبلت گوشی- جوایز نفیس)علاوه بر جوایز خود سایت قرار می گیرید.

برندگان انشاء الله سفر نیز در پیش خواهند داشت .بعد از ثبت نام در سایت نام و واحد دانشگاهی خود را به    ۳۰۰۰۲۸۳۲۵۶۵۵۲۲ پیامک کنید.

پشتیبان      ۸۴۲۲۲۳۴۷    و   ۲۲۲۳۸۴  -۰۲۱